Dental Correct Invisalign – Den Haag

Medewerkers vestiging den haag

Bibi Becking

Bibi Becking is in 1988 afgestudeerd als tandarts aan de Uva. Zij heeft zich vanaf 2000 met uitgebreide nascholing in binnen en buitenland volledig toegelegd op orthodontische behandelingen. Gezien haar brede interesse in de verschillende behandeltechnieken in de orthodontie heeft zij reeds in 2005 de standaard orthodontische zorg uitgebreid met de toen nog zeer nieuwe Invisalign techniek. Inmiddels heeft deze onzichtbare beugel in de loop van de jaren zijn nut bewezen als extra behandel-optie en is er in de Haagse praktijk veel ervaring opgebouwd.

Stel een vraag
Als u vragen heeft over orthodontiebehandelingen of de diensten die wij aanbieden, staan ​​wij altijd klaar om u te helpen. Ons team van deskundige op het gebied van de onzichtbare beugel en tandheelkundige professionals staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de juiste behandelingsoptie. Klik hier om een vraag te stellen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een consult met een van onze orthodontisten om uw individuele situatie te bespreken en te kijken hoe we u kunnen helpen. Als u op dit moment niet in staat bent om persoonlijk langs te komen, bieden we ook een online consult aan om u vanaf uw locatie te kunnen adviseren.

Gratis gebitsbeoordeling
En om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we een gratis beoordeling van uw gebit aan om te zien of orthodontie voor u geschikt is. Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken voor deze gratis beoordeling via deze link.

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonde, stralende glimlach. We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze praktijk!

Gratis beoordeling voor de onzichtbare beugel
Invisalign advantage award

Invisalign beugel

  • Onzichtbaar
  • Korte behandelduur
  • Uitneembaar
  • Comfort
  • Gezond
  • Pijnloos
  • Perfectie