Ervaringen met de onzichtbare beugel

Annemarie van de Kamp, Amersfoort

Eigenlijk was ik na mijn intakegesprek al overtuigd, maar toen ik daarna per e-mail een animatie kreeg opgestuurd, wist ik zeker dat de onzichtbare beugel van Invisalign de juiste keuze was. Toch was de eerste beugel wel een beetje wennen. Vooral het in- en uitdoen voelde vreemd. Wat me heel erg meeviel was dat de beugel pas na een week werd ontdekt door mijn omgeving. Dat bevestigde dat de beugel echt onzichtbaar is. Ook erg fijn was dat ik bij elke nieuwe beugel resultaat zag. Het ging dus allemaal erg voorspoedig en veel sneller dan ik had verwacht.

Martijn van Hal, Langenboom

Ik zat al jaren tegen het nemen van een beugel aan te hikken. Mijn tanden stonden aardig scheef en daar was ik verre van gelukkig mee. Aan de andere kant had ik dan eigenlijk ook weer geen zin om bijvoorbeeld met een zichtbare blokjesbeugel in mijn mond voor de klas te staan.

Ik ben toen op internet gaan speuren naar minder zichtbare alternatieven. Waarbij ik uit kwam bij de ‘onzichtbare’ Invisalignbeugel. Daarna een tijdje de ontwikkelingen rondom deze beugel in de gaten gehouden en veel informatie en reviews gelezen.

Uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en bij de tandartsenpraktijk van Dhr. Buenen binnengestapt om de mogelijkheden te bespreken. Mijn goede gevoel over deze behandeling werd daar bevestigd. Zeker na het zien van de animatiefilmpjes, waarop het eindresultaat te zien was.

15 maanden en 40 beugelsetjes later ben ik erg blij met het eindresultaat. Met een gezonde dosis discipline was de behandeling goed te doen. Zeker met het eindresultaat in het achterhoofd. Van tevoren vrijwel niemand verteld over mijn invisalignbeugel om te kijken hoe lang het zou duren voordat iemand het op zou merken. Dat heeft een hele tijd geduurd.

De behandeling van de heer Buenen, ten slotte, heb ik als zeer prettig ervaren. Evenals het contact met, en de klantvriendelijkheid van, de assistenten, de mondhygiënisten en de baliemedewerkers.

Kimber Heere, Nijmegen

Toen ik jong was heb ik een aantal jaar achter elkaar een blokjesbeugel gehad. Het resultaat was goed, maar nadat ik de beugel niet meer droeg gingen mijn tanden langzaam weer scheef staan. Mijn tandarts raadde me aan om weer een blokjesbeugel te nemen, maar dat wilde ik niet. Toen kwam ik de onzichtbare Invisalign beugel op het spoor en zo kwam ik terecht bij de praktijk van de heer Buenen in Uden.

Wat me bij het intake gesprek het meest aansprak, was dat ik niet meer zo lang een beugel zou hoeven dragen. De mensen in de praktijk waren ook erg aardig en attent. Al met al is de behandeling uitstekend verlopen. En ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze beugel zo effectief zou zijn. Mijn tanden staan rechter dan ooit tevoren.

Gratis beoordeling voor de onzichtbare beugel
Invisalign advantage award

Invisalign beugel

  • Onzichtbaar
  • Korte behandelduur
  • Uitneembaar
  • Comfort
  • Gezond
  • Pijnloos
  • Perfectie