Beugel voor volwassenen

Waarom een beugel voor volwassenen? Veel mensen voelen zich te oud voor de wat kinderlijk uitziende slotjesbeugel. De opvallende slotjes van een normale slotjesbeugel verstoren waneer deze gebruikt wordt als beugel voor volwassenenen. De oplossing die daarom het sterkst in opkomst is bij orthodontie voor volwassenenen is de Invisalignbeugel. Vooral mensen die al heel lang vinden dat ze eigenlijk een beugel nodig hebben, maar opzien tegen de metalen slotjesbeugel, zijn meteen verkocht wanneer ze de voordelen van Invisalign beugel voor volwassenenen op een rijtje zien.

De voor en nadelen

In onderstaande video geeft een patient haar ervaringen met de onzichtbare beugel voor volwassenen.

Onzichtbare beugel

Beugel voor volwassenen

Het belangrijkste voordeel van Invisalign, is dat hij onzichtbaar is. Met name voor mensen die er vanwege hun werk representatief uit moeten zien, is deze onzichtbare beugel daarom een uitkomst. Een ander belangrijk voordeel is dat de beugel kan worden uitgenomen bij het poetsen, zodat het gebit makkelijker onderhouden kan worden.

Hoe het werkt

In onderstaande video verteld tandarts Buenen meer over de beugel voor volwassenen en hoe deze in verschillende bits wordt aangeleverd door Invisalign. Verder wordt aangegeven hoe de blokjes werken en hoe de nummering van de beugels werkt.

 

Bekijk meer informatie over de prijzen of maak een afspraak!

 

ACTUEEL

Gratis intake aanvragen

Voor de maand september kunt u gratis een intake bij Dental Correct aanvragen. (Den Haag & Amsterdam)

Klik hier >>